Sain eilen puhelun oudosta numerosta, sieltä oli yritetty soittaa jo päivällä, mutta en voinut vastata kesken tunnin. Puhelu alkoi näin: Runebergin makeistukusta hei, olet voittanut arvonnassamme taulutelevision ja nyt pitäisi sopia, että milloin se voidaan teille toimittaa. En oikein tiennyt, että mitä uskoa, joten sanoin, että mun äiti on tässä vieressä ja annoin puhelimen sille.

Musti sentään sai kysyttyä, että millainen tv ja sovittua, että se tuodaan meille ensi viikolla Gigantista. Kuitenkin tänään Matkahuollosta tuli viesti jo aamulla, että tilaamanne paketti toimitetaan illalla klo 17-21 ja me mietitään, että mikä tilattu paketti? Musti sai kyllä Angelan paketin Matkahuollon kautta, mutta se piti noutaa Siwasta, joten epäiltiin jo, että vaan vahingossa kaksi ilmoitusta, mutta ei. Matkahuollon kundi oli alaovella klo 21.15 ja sieltä tuli tv.

 Tämä on Sony Bravia 32" ja nyt on hyvä alkaa katsomaan BB:tä. Kannattaa välillä täytellä kilpailukuponkeja, vaikka Musti sanoi tämänkin kohdalla, ettei me tollaista tv:tä tarvita ja hän ei osallistunut. *virn*